Ehdot

Yleiset toimitusehdot

  • Yli 160,00 € (alv. 0%) ylittävät tilaukset toimitetaan rahtivapaasti Postin Express pakettina perille yleensä seuraavaksi päiväksi. 
  • Alle 160,00 €:n tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 € (alv. 0%)
  • Ennen klo 15 saapuneet tilaukset toimitetaan saman päivän Postin kuljetuksiin.
  • Pikatoimitukset pääkaupunkiseudulla perille kolmen tunnin kuluessa tilauksesta. Pikatoimitukset ovat käytössä arkisin klo 8-16. Pikatoimitusmaksu vaihtelee postinumeroalueittain. Näet oman osoitteesi pikatoimitusmaksun verkkokaupan maksusivustolla.

 

Toimitustavat

  • Postin Express paketti 9,90 € (alv. 0%), mikäli tilauksen arvo on alle 160€ alv 0. Suurimmassa osassa Suomea jako tapahtuu lähetyspäivästä seuraavana arkipäivänä klo 9-16. Toimitusosoitteessa pitää olla paikalla. Postin toimitusehdot Express paketille löydät TÄÄLTÄ
  • Pikatoimitus pääkaupunkiseudulle arkisin klo 8-16. Pikatoimitukset perille vastaanottajalle kolmen tunnin kuluessa tilauksesta. Voit kysellä tarkempaa toimitusaikaa sivustomme chatissa tai puhelimitse 0400 581 311

Toimitusaika

Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset annetaan saman päivän Postin kuljetuksiin ja ovat perillä Express pakettina lähes koko suomeen seuraavaksi arkipäiväksi. Verkkokaupassamme näkyy reaaliaikainen varastotilanteemme. Mikäli tuotetta ei ole tilaushetkjellä saatavissa, tulee tilaus tehdä myöhemmin uudelleen. Emme toimita jälkitoimituksia. 

Maksutavat

  • Verkkokaupassa voit maksaa ostoksesi kaikkien Suomalaisten verkkopankkien verkkomaksuna tai yleisimmillä luottokorteilla. 
  • Maksuun liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, GWP Europe oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy. Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja. 

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
Ehtojen soveltaminen

Näitä myynti- ja toimitusehtoja sovelletaan GWP Europe Oy:n ja sen asiakkaiden väliseen kaupankäyntiin. GWP Europe Oy, joka toimii tuotteiden ja palveluiden myyjänä käytetään jäljempänä nimitystä Myyjä. Myyjän asiakasta, joka toimii tuotteiden ja palveluiden ostajana käytetään jäljempänä nimitystä Asiakas.

Asiakas

Asiakkaana voi toimia Suomen kaupparekisteriin merkitty kampaamo- tai kauneudenalan yritys, hius-kauneudenhoitoalan opiskelija, yhteisö, yhdistys tai julkishallintoon kuuluva laitos, kunta, kaupunki tai hankintarengas, kuntayhtymä, sairaanhoitopiiri ja EU-virasto, jolla on toimitus- ja laskutusosoite Suomessa.

Rekisteröityminen

Asiakkaan tulee rekisteröityä asiakassuhteen aloittamiseksi antamalla Myyjälle rekisteröintiin tarvittavat perustiedot. Myyjä pidättää itsellään oikeuden tarkistaa Asiakkaan luottokelpoisuus ennen asiakassuhteen avaamista ja koska tahansa ennen tuotteiden toimitusta. Myyjällä on oikeus hylätä Asiakkaan tekemä tilaus Asiakkaan alhaisen luottokelpoisuuden tai muun painavan syyn perusteella. 

Tilaus

Sopimus tuotteen tai palvelun toimittamisesta syntyy kun Asiakas jättää Myyjälle tilauksennja maksaa sen verkkokaupassa. Tilauksen tekijällä tulee olla tilauksen tekemiseen tarvittavat toimivaltuudet ja hänen tulee ilmoittaa tilausta tehdessään toimitukseen liittyvät seuraavat perustiedot kuten Asiakkaan ja tilaajan nimi ja toimitusosoite.

Toimitus

Myyjä toimittaa Asiakaan tilaamat tuotteet ja palvelut ainoastaan Suomen alueelle, ellei Asiakkaan kanssa erikseen muuta sovita. Asiakas vastaa oikean toimitusosoitteen ilmoittamisesta Myyjälle sekä siitä, että toimittajalla on mahdollisuus toimitusajankohtana toimittaa tuotteet ilmoitettuun osoitteeseen. 

Hinnat

Myyjän ilmoittamat hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Kaikkiin myyjän ilmoittamiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Hintoihin liittyvät huomautukset on tehtävä Myyjälle kahdeksan (8) vuorokauden kuluessa toimituksen vastaanottamisesta lukien. Myyjä pidättää oikeuden hintojen muuttamiseen, mikäli ne aiheutuvat myyjästä riippumattomasta syystä.
Vaaranvastuun siirtyminen

Vaaranvastuu siirtyy Asiakkaalle, kun tavara sopimuksen mukaisesti luovutetaan asiakkaalle tai itsenäisen rahdinkuljettajan kuljetettavaksi jollei kirjallisesti toisin ole sovittu. 

Takuu

Myyjän takuu perustuu tuotteen valmistajan tuotteelleen antamaan takuuseen ja se kattaa kaikki tuotteiden valmistukseen tai raaka-aineisiin liittyvät virheet valmistajan ehtojen mukaisesti. Luonnollinen ja mekaaninen kuluminen sekä epätavallisesta käytöstä aiheutuva rikkoutuminen eivät kuulu tuotetakuun piiriin. 

Vakuutus

Osapuolet huolehtivat tavaran vakuuttamisesta sovittujen toimitusehtojen osoittaman vastuunjaon mukaisesti. Muista vakuutuksista on erikseen kirjallisesti sovittava. 

Virhevastuu ja tuotevastuu

Myyjä vastaa vain tuotteessa olevasta suunnittelu- ja raakaaine- tai valmistusvirheestä sen suoritettuun myyntihintaan asti. Myyjä ei vastaa tuotteen virheistä, jotka aiheutuvat tuotteen puutteellisesta asentamisesta tai huoltamisesta tai käyttöohjeiden vastaisesta käytöstä.

Toimituksen viivästyminen

Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan toimituksen viivästyksestä tai virheellisyydestä asiakkaalle aiheutuneita välillisiä vahinkoja, kuten tuotantotappiota, saamatta jäänyttä voittoa tai muuta taloudellista seurannaisvahinkoa. 

Tuotevirheet

Asiakkaalla on velvollisuus tarkastaa tuotteen kunto ja oikeellisuus tuotteen vastaanottamisen yhteydessä. Kaikki tuotteisiin liittyvät huomautukset on esitettävä Myyjälle välittömästi puutteen tai virheen tultua asiakkaan tietoon. Toimitus katsotaan hyväksytysti vastaanotetuksi, ellei siitä ole huomautettu kahdeksan (8) päivän kuluessa toimituspäivästä. Myyjällä on ensisijaisesti oikeus joko korjata virhe tai toimittaa uusi tuote viallisen tilalle. Asiakkaan tulee palauttaa virheelliseksi tai vääräksi havaitsemansa tuote alkuperäisessä ja myyntikuntoisessa pakkauksessaan myyjän antamien ohjeiden mukaisesti. Viallisen tuotteen korvaus- tai korvaamatta jättämispäätös annetaan, kun virheelliseksi ilmoitettu tuote on tutkittu joko myyjän tai valmistajan edustajan toimesta.

Tuotteen palauttaminen ja vaihtaminen

Tuotteilla on 7 vuorokauden palautus- ja 14 vuorokauden vaihto-oikeus tavaran vastaanottamisesta. Ole aina yhteydessä myyjään ennen vaihtoa tai palautusta. Tuotteen palauttamiseen tarvitaan Myyjän antama suostumus ja palautuskaavake, kaavakkeen saat myyjältä. Palautuksen yhteydessä on ilmoitettava myös palautuksen syy sekä lähetysluettelon numero. Myyjä ei hyvitä tuotepalautusta, jos tuotetta on käytetty tai sen pakkaus ei ole myyntikuntoinen ellei kyseessä ole tuotevirheestä johtuva palautus. Asiakkaan antamien ohjeiden mukaisesti valmistetuilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Myyjä ei lunasta postiennakolla, luottopakettina tai jälkivaatimuksella lähetettyjä palautuksia. Myyjä ei vastaa virheistä ja vahingoista, jotka aiheutuvat tuotteelle asiakkaalla virheellisestä varastoinnista tai käsittelystä tai tuotteen käyttämisestä sille sopimattomalla tavalla tai sopimattomissa käyttöolosuhteissa. Asiakkaan tulee itse varmistaa tuotteen soveltuvuus aiottuun käyttötarkoitukseen. Mikäli tuotteen palautus ei johdu Myyjästä, vastaa Asiakas palautuksesta aiheutuvista kustannuksista. 

Erimielisyyksien ratkaisu

Myyjän ja asiakkaan väliseen sopimukseen liittyvät erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan osapuolten välisin neuvotteluin. Ellei toisin ole sovittu eikä neuvotteluissa päästä sovintoon erimielisyydet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

© Proputiikki All Rights Reserved